Po e sjellim në Shqipëri, sistemin nr 1 në botë për edukim!

Mësim përmes lojërave në Shkollën Finlandeze të Tiranës

Shkolla Finlandeze në Tiranë ka arritur marrëveshje me ...

Read article

Mbërrin shkolla finlandeze në Shqipëri

Shkollë pa libra, shkollë pa mure. Keni dëgjuar ...

Read article

PËR PRINDËRIT

Për çdo prind të interesuar t’i ofrojë edukimin më cilësorë fëmijëve të tyre Shkolla Finlandeze është një ekosistem që rrit çdo fëmijë të jenë të mençur, të shëndetshëm, kreativ dhe të shoqërueshëm, me metoda të dëshmuara nga sistemi nr 1 i rankuar në PISA, ai i Finlandës.

Regjistrohu tani dhe fito zbritje

Asset 7 Kompetencat kulturore,ndërveprimi dhetë shprehuritMësimi i gjuhëve dhe diversitetigjuhësorKompetencë në ndërmarrësi dhekulturë punePjesëmarrje dhe ndikim nëkrijimin e së ardhmëssë qëndrueshmeKujdesi përvetëm dhetë tjerët,menaxhimi iaktiviteteve ditoreTë menduarit dhetë mësuarit për të mësuarKompetencat në TIK7 kompetencat kryesore të Kurrikulumit Finlandez
Asset 3Mëso më shumëCka e krijon rrugëtimin e duhurpër të mësuar?MËSUESIT- ndëgjim, respekt- proces i të mësuarit me dialog- qasje kreative- duke pyetur, hamendsuar.observuar- udhëzimFAMILJET- edukim prindërorë- këshilli i prindërveRRETHI- shoqëria- të afërmit- lidhjet ndërkombëtareNXËNËS AKTIV DHE QYTETARI GUXIMSHËMProcesi i të mësuarit tëgjithanshëmPËRFSHIRJEHARE, NDJENJALUAN ROLE DHE LOJËRAMËSIM DUKE PRAKTIKUARMËSIM I BAZUAR NË FENOMENEMËSIM I BAZUAR NË TIKVIZUALIZIM I TË MENDUARITART NË PROCESIN MËSIMORAKTIVITETET KULTUROREDIALOGAKTIVI HARESHËMVIZIONARMENDIMTARKURIOZKURRESHTAREKSPERIMENTUESKREATIVVEPRUESFAKTORI GJITHËANSHËMI PËRFSHIRËFëmija/Nxënësi